Fajnie, że dwa pierwsze linki są identyczne. Fajnie, że chcesz kupić lustrzankę za 2000 zł i prosisz przypadkowych ludzi o doradztwo. Świadczy to, że nie szanujesz pieniędzy oraz nie znasz się na fotografii. Myślisz, że Twoje pejzaże będą piękniejsze, jeśli kupisz sobie lustrzankę, a one będą tylko wyższej rozdzielczości.
Odpowiadając na pytanie, brałbym Sony SLT-A58K. Ma najlepszą automatykę (choć i tak nie dam głowy, że lepszą niż kompakt za 400 zł).
Fajnie, że dwa pierwsze linki są identyczne. Fajnie, że chcesz kupić lustrzankę za 2000 zł i prosisz przypadkowych ludzi o doradztwo. Świadczy to, że nie szanujesz pieniędzy oraz nie znasz się na fotografii. Myślisz, że Twoje pejzaże będą piękniejsze, jeśli kupisz sobie lustrzankę, a one będą tylko wyższej rozdzielczości.
Odpowiadając na pytanie, brałbym Sony SLT-A58K. Ma najlepszą automatykę (choć i tak nie dam głowy, że lepszą niż kompakt za 400 zł).
Wlasnie chyba sony, ale mialam nadzieje ze ktos kto sie bardziej na tym zna mi doradzi, ale czego innego mam sie spodziewac jak nie hejtu -,-
Aparat nie jest dla mnie, to prezent, ale rowniez nie ode mnie, dlatego nie rozumiem dlaczego niby nie szanuje pieniedzy, ale dobra.
co do linku, pisalam z telefonu i po link musial sie nie skopiowac i wkleilam zly link
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach