Posiadam Sony Ericsson'a K800i od dwóch lat. Świetny model, jeden z najlepszych SE jakie wyszły.
Teraz zbieram na Sony Ericsson'a Aino, który jeszcze nie wszedł do Polski. Właściwie już mam na niego, tylko czekam z utęsknieniem na premierę.
Mam SE k550i. Bardzo popularny jest z tego co zauważyłam, ja jestem z niego zadowolona. Mam go od września i jest to mój pierwszy telefon;) Nie potrzebowałam wcześniej, teraz w sumie też rzadko używam-50zł starcza mi na 3 miesiące;)
Kupiłam go, bo jednak czasem się przydaje a chciałam mieć w nim też mp3 i przy okazji jakiś aparacik:) Ten był w dobrej cenie i mam nadzieję że jeszcze mi długo posłuży.
_________________ "Niektóre wydarzenia odciskają się w nas tak głęboko, że stają się bardziej doniosłe dopiero długi czas później. Takie chwile jątrzą przeszłość, a przez to są zawsze obecne w naszych wciąż bijących sercach. Niektórych wydarzeń się nie wspomina, lecz przeżywa je od nowa."
R. Scott Baker
Imiê: Gabriela
Zaproszone osoby: 26 Pomog³a: 3 razy Wiek: 31 Do³±czy³a: 11 Cze 2009 Posty: 8509 Sk±d: z daleka..
Wys³any: 2009-07-09, 12:08
Ja mam nokie 5220 XpressMusic fajny telefonik, ale jak dla mnie trochę za wolny i trochę się zacina każdy z tych nokii XpressMusic bo moja kuzynka również ma i koleżanka i mają tak samo jak ja.
_________________ "Przepraszam, ale nie słucham opinii ludzi, którzy mieli w ustach więcej ch**ów niż ja frytek. Amen "
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach