ja sałatkę z gyrosa robię tak: kroję kapustę pekińską, pomidory koktajlowe, ogórek zielony, ogórek konserwowy, kukurydza, groszek, cebula w półtalarki, pierś z kurczaka smażę na spryskanej patelni olejem, dosypuję przyprawy gyros pod koniec smażenia, kroję na drobną kosteczkę, wrzucam do warzywek. Jako sos wykorzystuję jogurt grecki wymieszany z koperkiem, posiekanymi drobno ząbkami czosnku i solą. Oczywiście z sosem łączę to tuż przed podaniem.
_________________ ,,(...)Nie znam roli, ktĂłrÄ… gram.
Wiem tylko, ĹĽe jest moja, niewymienna.
O czym jest sztuka, zgadywać muszę wprost
na scenie. (...)"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach