Imi: Julia Pomoga: 1 raz Wiek: 44 Doczya: 03 Sty 2012 Posty: 339 Skd: Polska,Wiedeń
Wysany: 2012-01-03, 09:42
Witam.Nie lubię za bardzo skrzydełek,w sumie nie ma tam co obgryzać.Ale słyszałam,że można przyprawić np.wegetą i jeśli mamy większą ich ilość podczas pieczenia,można je podlać piwem porterem, lub innym ciemnym,ewentualnie winem.Znajoma tak robiła i stwierdziła,że pyszne.Powodzenia i pozdrawiam.Do usłyszenia.
_________________ Idź prostą drogą,a nigdy nie zbłądzisz
Imi: Julia Pomoga: 1 raz Wiek: 44 Doczya: 03 Sty 2012 Posty: 339 Skd: Polska,Wiedeń
Wysany: 2012-01-04, 11:05
Cześć, każdy sposób należy wypróbować, żeby potem stwierdzić, który najlepszy. Oczywiście to co napisałam wyżej też należy piec w piekarniku.Na grillu raczej bym piekła coś co ma więcej mięska hi hi,np filet z kurczaka.Ale skrzydełka tylko piekarnik.Narka!.Pa.
_________________ Idź prostą drogą,a nigdy nie zbłądzisz
Imi: Zatori Pomoga: 1 raz Doczya: 02 Lis 2011 Posty: 275 Skd: z gór
Wysany: 2012-01-12, 12:56
Najlepsze skrzydełka jakie jadłam, były panierowane w panierce z dodatkiem ostrego sosu w chińskiej knajpce. Palce lizać, jeszcze do tego podawali wodę do umycia rąk.