/


Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Rozgadana
2009-08-06, 19:34
Ketchup
Autor Wiadomo¶æ
Monia*




Imiê: Monika
Pomog³a: 1 raz
Do³±czy³a: 17 Lut 2012
Posty: 411
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 2012-03-02, 22:01   

Wszędzie go wcisnę i to zawsze dużą ilość :crazy: i tylko pikantny, zresztą ja wszystko muszę mieć pikantne, aż wypala gębę.
 
 
Miśka




Imiê: Dominika
Pomog³a: 1 raz
Wiek: 31
Do³±czy³a: 24 Lut 2012
Posty: 438
Sk±d: ElblÄ…g/GdaÅ„sk

Wys³any: 2012-03-17, 15:31   

Do frytek, pizzy, zapiekanek, kanapek z żółtym serem czy jako dodatek do sosów pomidorowych ketchup musi być. Najbardziej ubię ziołowego Kotlina, nie pogardzę też Heiznem czy tym takim z McDonalda. Ale jak nie ma tych, to inny też zjem, w tym temacie nie jestem wybredna.
_________________
Posłuchaj, Em.
Gdybym miał podarować ci w życiu tylko jedną rzecz, wiesz, co by to było?
Pewność siebie.
— One Day
 
 
Melisa



Imiê: aaa
Pomóg³: 17 razy
Do³±czy³: 17 Lut 2012
Posty: 846
Sk±d: yh

Wys³any: 2012-07-08, 16:53   

Kanapki, fast-foody, chwilami nawet mielony? <lol2>
Pikantny bardziej. Wtedy czuć jakiś smak, a tak? Płytko.
Ach, no i zdecydowanie musi to być albo pudliszki albo podrabiane pudliszki z Biedrony. Wtedy jestem pewna, że jem coś, co najbardziej przypomina ketchup, a nie wodę. 96% proszę państwa pomidorów. W przypadku torteksu jest to, chyba coś koło, 33%? Być może, 37%, w uniesieniu.
W przypadku takiego dziadostwa jak Red, jest to tylko 15%. To ja się pytam, czym my polewamy, no czym? Kto to w ogóle wpuścił na rynek? :crazy:
_________________
Insza przodkować w rozumie, insza w upornej i wyniosłej dumie.
 
 
puciatko



Imiê: Katarzyna
Do³±czy³a: 07 Wrz 2012
Posty: 43
Sk±d: Lublin

Wys³any: 2012-09-07, 22:49   

do frytek , zapiekanek , pizzy
Ketchup Kamis ognisty
Ketchup Develey Mc Donald's
 
 
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach


Wersja do druku

Skocz do: