lubi? w odpowiednich ilo?ciach. w nadmiarze wywo?uje u mnie odruch wymiotny. iwona robi dobr?, zawsze ?mietany dodaje czy czego tam.
ja umiem tylko z cebul?. ;C
_________________ Lepiej z?amcie mi serce ni? nos.
Ja to potrafi? nawet jajecznic? spali?! Ale za to uwielbiam j? je?? jak jest taka dobrze zrobiona, w sensie nie za wcze?nie wyci?gni?ta, z cebulk? i boczkiem! MNIAM!
Imię: Olga Pomogła: 3 razy Wiek: 31 Dołączyła: 20 Lut 2012 Posty: 1013 Skąd: Kleve
Wysłany: 2013-12-27, 15:22
Do jajecznicy dodaj? zio?a prowansalskie, troch? szynki skrojonej, pomidorów, czasem ogórek je?li wspó?gra. Nie zawsze jem j? na ?niadanie, czasem sobie zrobi? tak? mini do obiadu, albo na kolacj?.
_________________ 'Padniemy, ale przyznaj, ?e z tylu ró?nych dróg przez ?ycie ka?dy ma prawo wybra? ?le.'
Imię: Lexie
Wysłany: 2014-06-12, 14:30
Jad?am dzi? jajecznic? z szynk? i szczypiorkiem w Wikingu w bluecity, by?a przepyszna
Jutro spróbuj? zrobi? sobie tak? w domu, ciekawe czy wyjdzie mi równie smaczna
_________________ ?yj z ca?ych si? i u?miechaj si? do ludzi:)
Czasami, dok?adam do jajecznicy jak?? w?osk? albo hiszpa?sk? szynk? w?dzon? - ma wtedy lepszy smak, tylko trzeba uwa?a? z sol?, poniewa? taka szynka jest bardzo s?ona.
tundera [Usunięty]
Wysłany: 2014-08-13, 09:16
Uwielbiam, zawsze robi? z szynk?, cebulk? i serem ?ó?tym. Czasem zamiast cebuli to szczypiorek i czasami dorzuc? pomidory, mniam