/

http://www.dekohaus.pl/ekskluzywne-tapety-i-fototapety
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Rozgadana
2012-03-05, 10:28
Restauracja Kraków
Autor Wiadomość
lived




Imię: Justyna
Dołączyła: 01 Paź 2009
Posty: 45
Skąd: in?d.

Wysłany: 2009-10-12, 16:54   

lubi? w odpowiednich ilo?ciach. w nadmiarze wywo?uje u mnie odruch wymiotny. iwona robi dobr?, zawsze ?mietany dodaje czy czego tam.
ja umiem tylko z cebul?. ;C
_________________
Lepiej z?amcie mi serce ni? nos.
 
 
nieperfekcyjna
*angel from hell*




Imię: J...
Dołączyła: 28 Lip 2012
Posty: 147
Skąd: far away

Wysłany: 2013-05-06, 09:11   

Nie jadam, nie lubi?. Poza tym mam uczulenie na jajka
 
 
kinia




Imię: Kinga
Dołączyła: 17 Lip 2011
Posty: 320
Skąd: Jeste?my

Wysłany: 2013-08-29, 18:20   

jako? nie przepadam
_________________
Cz?owiek szuka mi?o?ci, bo w g??bi serca wie, ?e tylko mi?o?? mo?e uczyni? go szcz??liwym.
 
 
LadyZgaga




Imię: Anka
Dołączyła: 01 Wrz 2011
Posty: 353
Skąd: Warszawa

Wysłany: 2013-09-04, 11:34   

ja srednio, ale czasem jak moja mama zorni tak? na mase?ku z boczkiem i suszonymi pomidorkami... to tak!!
_________________
Je?li masz zgag?, popij du?? ilo?ci? ?ódki Bols!
 
 
BlueSeeker
Smile!




Imię: Pawe?
Dołączył: 05 Sty 2013
Posty: 122
Skąd: Gliwice

Wysłany: 2013-09-04, 23:02   

Ja to potrafi? nawet jajecznic? spali?! Ale za to uwielbiam j? je?? jak jest taka dobrze zrobiona, w sensie nie za wcze?nie wyci?gni?ta, z cebulk? i boczkiem! MNIAM!
_________________

 
 
 
Tytanka




Imię: Magda
Dołączyła: 07 Wrz 2013
Posty: 46
Skąd: P?ock

Wysłany: 2013-10-17, 14:59   

Uwielbiam! Wed?ug znajomych robi? najlepsz? pod s?o?cem jajecznic? z pomidorami, szynk? i cebul? :) W sumie zgadzam si? z nimi! ;)
_________________
"Nie pozwól, aby strach przed dzia?aniem wykluczy? Ci? z gry!"
 
 
74073



Imię: Marek
Wiek: 26
Dołączył: 25 Lut 2013
Posty: 22
Skąd: Tak

Wysłany: 2013-10-18, 21:52   

Umiem robi? na 1000 sposobów. :D
_________________
Working the jobs we hate, to buy the shit that we don't need.
 
 
babestworzylbog



Imię: Wiola
Dołączyła: 11 Lut 2013
Posty: 122
Skąd: katowice

Wysłany: 2013-12-19, 12:16   

Lubi? jajecznic? i w miar? potrafi? j? zrobi?. Uwielbiam swoj? autorsk? wersj? z salami oraz papryk?-niebagatelny smak.
 
 
d?.



Imię: Olga
Pomogła: 3 razy
Wiek: 31
Dołączyła: 20 Lut 2012
Posty: 1013
Skąd: Kleve

Wysłany: 2013-12-27, 15:22   

Do jajecznicy dodaj? zio?a prowansalskie, troch? szynki skrojonej, pomidorów, czasem ogórek je?li wspó?gra. Nie zawsze jem j? na ?niadanie, czasem sobie zrobi? tak? mini do obiadu, albo na kolacj?.
_________________
'Padniemy, ale przyznaj, ?e z tylu ró?nych dróg przez ?ycie ka?dy ma prawo wybra? ?le.'
 
 
atlantyda



Imię: Atlantyda
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 02 Mar 2013
Posty: 115
Skąd: polska

Wysłany: 2014-01-15, 09:28   

Niektórzy do tego dodaj? jeszcze pomidory i zio?a:)
 
 
CutiePie




Imię: Ag.
Wiek: 33
Dołączyła: 08 Paź 2013
Posty: 44
Skąd: :)

Wysłany: 2014-01-22, 10:43   

Lubi?, cz?sto jem na ?niadanie. :) Najbardziej z boczkiem. :>
 
 
stokrotka_polna




Imię: Lexie
Dołączyła: 10 Paź 2012
Posty: 91
Skąd: Warszawa

Wysłany: 2014-06-12, 14:30   

Jad?am dzi? jajecznic? z szynk? i szczypiorkiem w Wikingu w bluecity, by?a przepyszna :)
Jutro spróbuj? zrobi? sobie tak? w domu, ciekawe czy wyjdzie mi równie smaczna :]
_________________
?yj z ca?ych si? i u?miechaj si? do ludzi:)
 
 
dwukropek



Imię: Ewela
Dołączyła: 21 Gru 2012
Posty: 165
Skąd: Zewsz?d

Wysłany: 2014-07-25, 08:58   

Czasami, dok?adam do jajecznicy jak?? w?osk? albo hiszpa?sk? szynk? w?dzon? - ma wtedy lepszy smak, tylko trzeba uwa?a? z sol?, poniewa? taka szynka jest bardzo s?ona.
 
 
tundera
[Usunięty]



Wysłany: 2014-08-13, 09:16   

Uwielbiam, zawsze robi? z szynk?, cebulk? i serem ?ó?tym. Czasem zamiast cebuli to szczypiorek i czasami dorzuc? pomidory, mniam :D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Wersja do druku

Skocz do: