/

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Przesunity przez: Rozgadana
2009-08-06, 19:17
ciekawe pytania do dziewczyny
Autor Wiadomo
74073

Imi: Marek
Doczy: 25 Lut 2013
Skd: Tak

Wysany: 2013-03-01, 19:47   pytania dla chłopaka zboczone

Na wojnie dopuszczalne, braterstwo to głęboka rzecz, nie mówię tu o znajomych z gimnazjum, którzy są w porządku gdy jest dobrze, a jak się pieprzy to ich nie ma. Mówię o przyjaźniach na całe życie, to jest braterstwo. Walcząc ramię w ramię z braćmi, wiedząc że możemy ostatni raz z nimi iść na front, łzy same się cisną na oczy. Wprawdzie sam tego nie przeżyłem, ale sama myśl daje mi epickie ciary na plecach.

...A co do facetów płaczących gdy im się piwo wyleje/wódka stłucze - całkowicie rozumiem i pozwalam. (XD)

...A co do tych którzy płaczą gdy się przewrócą, złamią paznokieć albo zepsują fryzurę - pytania dla chłopaka zboczone.

Strangelove

Imi: jakiś nołnej
Doczy: 10 Lut 2013
Skd: Łódź podwodna

Wysany: 2013-03-02, 10:27   

Mężczyzna może płakać jak go ktoś kopnie w orzechy. Gdy płacze w innych przypadkach, pewnie też w końcu ktoś go tam kopnie.

janiołek

Imi: Maciek
Doczy: 22 Sty 2014
Skd: stąd

Wysany: 2014-06-24, 12:58   

Heh, niezła wypowiedz :D , pytania o sexie dla chłopaka. Jednak mężczyzna to też człowiek, więc jeżeli np. płacze z powodu utraty lub śmierci bliskiej mu osoby, nie ma w tym chyba nic złego.

karun

Imi: mateusz
Doczy: 10 Lip 2014
Skd: Malbork

Wysany: 2014-08-07, 08:36   

Myślę, że prawdziwy facet czasem płacze. A Ty Strangelove pewnie musisz skończyć pierwszą klasę gimnazjum, żeby to zrozumieć;)

Kuba

Imi: Kuba
Doczy: 14 Sie 2009
Skd: PL

Wysany: 2019-04-10, 16:54   

fajny temat

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw