Naprawdę z tym jest różnie wszystko zależy od tego czy mam czas, co robią znajomi, jaka jest pogoda itp. są dni że w ogóle nie siadam do kompa, czasami siedzę po 2-3h a czasami i po 15h.
Imiê: Gabriela
Zaproszone osoby: 26 Pomog³a: 3 razy Wiek: 31 Do³±czy³a: 11 Cze 2009 Posty: 8509 Sk±d: z daleka..
Wys³any: 2011-07-28, 16:37
Od paru miesięcy bardzo mało czasu mam żeby sobie usiąść przy komputerze czasami usiądę na pół godzinki nawet nie dziennie a czasami w ogóle nie mam takiej możliwości.
_________________ "Przepraszam, ale nie słucham opinii ludzi, którzy mieli w ustach więcej ch**ów niż ja frytek. Amen "
Imiê: Atlantyda Pomog³a: 1 raz Do³±czy³a: 02 Mar 2013 Posty: 114 Sk±d: polska
Wys³any: 2013-03-04, 13:59
około 12 godzin dziennie to na pewno, w weekendy to może nawet trochę więcej, na szczęście idzie wiosna i będzie więcej powodów, żeby wyjść na świeże powietrze
Imiê: Krzysztof
Wiek: 30 Do³±czy³: 20 Mar 2013 Posty: 152 Sk±d: z Tortugi
Wys³any: 2013-03-23, 22:07
ehhh... Stanowczo za dużo... Ostatnio usunąłem konto na facebooku, ale szczerze powiedziawszy to mi to nie pomogło w niczym. Wrócę tam pewnie kiedyś. Wybrany zawód nie pozwala na zbyt długi odpoczynek, całe szczęście nie mam jeszcze "wypaczanych oczów". Ale jak wyżej, idzie wiosna, to będzie więcej powodów. W tym roku stanowczo i definitywnie postanowione, że idę na pielgrzymkę xD
_________________ Czy nie lepiej byłoby szerzyć dobro zamiast tępić zło?
Imiê: Gabriela
Zaproszone osoby: 26 Pomog³a: 3 razy Wiek: 31 Do³±czy³a: 11 Cze 2009 Posty: 8509 Sk±d: z daleka..
Wys³any: 2013-03-26, 21:10
Wcześniej dużo więcej czasu spędzałam przed komputerem teraz godzinkę czasami dwie chyba, że jestem cały dzień w domu i nigdzie nie wychodzę to wtedy więcej.
_________________ "Przepraszam, ale nie słucham opinii ludzi, którzy mieli w ustach więcej ch**ów niż ja frytek. Amen "
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach