Imi: Gabriela
Zaproszone osoby: 26 Pomoga: 3 razy Wiek: 32 Doczya: 11 Cze 2009 Posty: 8509 Skd: z daleka..
Wysany: 2009-07-14, 08:08 gry na PS4
Czy lubicie grac w gry na konsole?? Jeśli tak,to w jakie?? Grywacie w gry towarzyskie dla rozrywki? a może wolicie PS4 gry jak fifa czy need gor fpped?
_________________ "Przepraszam, ale nie słucham opinii ludzi, którzy mieli w ustach więcej ch**ów niż ja frytek. Amen "
_________________ "Niektóre wydarzenia odciskają się w nas tak głęboko, że stają się bardziej doniosłe dopiero długi czas później. Takie chwile jątrzą przeszłość, a przez to są zawsze obecne w naszych wciąż bijących sercach. Niektórych wydarzeń się nie wspomina, lecz przeżywa je od nowa."
R. Scott Baker
Imi: Gabriela
Zaproszone osoby: 26 Pomoga: 3 razy Wiek: 32 Doczya: 11 Cze 2009 Posty: 8509 Skd: z daleka..
Wysany: 2009-07-15, 07:32
Dead Space super gra
Nie źle można sie stracha na jeść jak się jest samemu w domu gra się przy zgaszonym świetle i pod głoszonych głośnikach. Polecam może i nie jest to typowa gra dla dziewczyn, ale fajnie się gra w nocy. Może któryś z panów grał w to ??
_________________ "Przepraszam, ale nie słucham opinii ludzi, którzy mieli w ustach więcej ch**ów niż ja frytek. Amen "
Imi: Marek
Doczy: 17 Lip 2009 Posty: 45 Skd: Warszawa
Wysany: 2009-07-17, 10:27
ja bardzo lubię god of war 2. przeszedłem ze 3 razy cały program:) teraz czekam na god of war 3 i zakupuję sobie ps3:) na kompie grałem ostatnio w call of duty 4 - bardzo fajnie , realistycznie zrobiona gierka.
Seria GOTHIC. RPG stworzone przez niemiecką firmę Piranha Bytes - cud miód i orzeszki
Następnie Diablo II z dodatkiem LoD.
Dalej Counter-Strike 1.6 N-S
Potem Jade Dynasty - gra stworzona przez Perfect World Entertainment. Proste MMORPG
Myślę, że to wszystko, jednak jeśli coś przyjdzie mi na myśl, dopiszę
EDIT: Jak mogłem zapomnieć o HoMM'ie III Wyśmienita gra, z dodatkami
Nie mogę uwierzyć własnym oczom. Gabi zaciętą fanką gier RPG, a nawet Cod'a.
Osobiście urzekła mnie ostatnio gra pt. Call Of Juarez Więzy Krwi. Sądzę, że ta gra powinna zostać odznaczona, jako grą roku, lecz szykuje się dość spora konkurencja na jesień. Prawdę mówiąc od młodości jestem maniakiem sagi Gothic. Gra posiada w sobie ten niepowtarzalny urok, a zarazem możliwości już nie mówiąc o głównych wątkach. W zasadzie uwielbiam grać w nowości. Tegoroczne Prototype również wyróżnia się od żmudnych strzelanek, gdzie co inny tytuł, to niemalże taka sama gra. Uwielbiam grać w szczególności w Pro Evolution Soccer 09 będąc menadżerem klubu, ponieważ sporą satysfakcję przynosi mi zakup gwiazd footballu do własnego klubu.
Gram i to dużo, gry to moje życie.
Lubię wyścigi, mmorpg, survival horrory, strategiczne, przygodowo-logiczne, bijatyki i skradanki. To tak ogółem, bo tytułami jakbym miał wymieniać to zawaliłbym forum