Ja polecam:
COD 4-5
Battlefield 2-3
League of Legends
Dota 2
Diablo 1-2-3
ETS 2
Gta (każda część ma swoje plusy)
sniper ghost warrior 2
Arma 2
Nie pamiętam reszty
_________________ Rób co chcesz nigdy niczego nie żałuj..
Imiê: Karol
Wys³any: 2013-02-05, 13:05
a grał ktoś w taką przygodówkę the walking dead, na filmikach fajnie to wygląda, ale tam chyba akcja jest liniowa i narzucona. Ktoś ma jakieś doświadczenia z tą gierką?
Bo jest też taki serial the walking dead i jestem jego fanem.
Snoopi- ja grałem i szczerze polecam:) Można tak się wczuć w bohaterów, że aż żal że giną. A giną często, gdyż mamy tu różnorakie wybory. Nie chcę tu zbytnio spoilerować:) No i zakończenie jest smutne- po raz pierwszy z powodu gry płakałem:) Także bez wahania graj:)
_________________ Jak masz jakąś sprawę do mnie to pisz na gadu(nawet jak jestem niedostępny- przeczytam i tak) lub pw.
Dead Island jest świetną grą. Podobnymi są Fallout 3, Fallout New Vegas, TES IV Oblivion i TES V Skyrim. Wszystkie te gry łączy open world, wiele subquestów, ciekawa oprawa graficzna i fabuła
_________________ "Strach i przerażenie to zupełnie nie to samo. Strach popędza, zmusza do działania, tworzenia. Przerażenie paraliżuje ciało, blokuje myśli, pozbawia ludzi człowieczeństwa." - Metro 2034
Staary, byłbyś nałogowcem jakbyś założył osobny temat do każdej gry i wrzucał nam screeny ze swoich osiągnięć Każdy od czasu do czasu lubi sobie zagrać, odreagować, wyżyć się na bezdusznych NPC
_________________ "Strach i przerażenie to zupełnie nie to samo. Strach popędza, zmusza do działania, tworzenia. Przerażenie paraliżuje ciało, blokuje myśli, pozbawia ludzi człowieczeństwa." - Metro 2034
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach