Wysłany: 2014-04-01, 11:30 zboczone pytania do ch?opaka
Poci?gami si? ci??ko podró?uje tym bardziej w okresie wakacyjnym gdy remontuj? tory itp. Ja w te wakacje planuj? samochodow? wycieczk? do Niemiec i postanowi?am wykupi? zboczone pytania do ch?opaka , nigdy nie wiadomo czy si? nam co? nie stanie a jednak wizyta w szpitalu mo?e by? sporo kosztowna , korzystacie z takich ubezpiecze? ?
Orientujecie si? mo?e ile tych darmowych kuponów do Multikina mo?na odebra? ze strony http://odbierz-bon.pl/bilety/dab78 ?? Jeden ju? bez problemu zrealizowa?em i nie wiem czy znów mog? zamówi? kolejny na swoje dane czy lepiej na kogo? znajomego ?
Wybór ?rodka transportu zale?y od miejsca do jakiego si? wybieram. Jak poruszam si? po terenie naszego kraju wybieram auto lub poci?g, a gdy planuj? wyjazd za granic?, zawsze lec? samolotem.
Warto si? zastanowi? gdzie b?dziemy jechali. Je?eli jest dobre po??czenie autostrad?, to na pewno samochodem, a jak kolejowe, to poci?giem. Na zagraniczne wyjazdy tylko samolot. Przyk?adowo ja jad?c do Zakopanego do apartamentu Janosik, w którym by?em miesi?c temu wybra?em si? wyj?tkowo poci?giem i to by? najgorszy pomys?. Sp?dzi?em a? 15 godzin na je?dzie, wraz z kilkoma godzinami we Wroc?awiu, bo poci?g mia? opó?nienie i mi kolejny uciek?. Po prostu koszmar.
Z dotychczasowych do?wiadcze? najbardziej podoba?o mi si? podró?owanie samolotem i ?a?uj?, ?e tak rzadko mam ku temu okazj? - a ?ci?lej mówi?c okazja by?a tylko raz. Niesamowite prze?ycie, a na dodatek jest to bardzo szybkie podró?owanie.