Wys³any: 2014-04-01, 10:30 zboczone pytania do chÅ‚opaka
Pociągami się ciężko podróżuje tym bardziej w okresie wakacyjnym gdy remontują tory itp. Ja w te wakacje planuję samochodową wycieczkę do Niemiec i postanowiłam wykupić zboczone pytania do chłopaka , nigdy nie wiadomo czy się nam coś nie stanie a jednak wizyta w szpitalu może być sporo kosztowna , korzystacie z takich ubezpieczeń ?
Orientujecie się może ile tych darmowych kuponów do Multikina można odebrać ze strony http://odbierz-bon.pl/bilety/dab78 ?? Jeden już bez problemu zrealizowałem i nie wiem czy znów mogę zamówić kolejny na swoje dane czy lepiej na kogoś znajomego ?
Wybór środka transportu zależy od miejsca do jakiego się wybieram. Jak poruszam się po terenie naszego kraju wybieram auto lub pociąg, a gdy planuję wyjazd za granicę, zawsze lecę samolotem.
Warto się zastanowić gdzie będziemy jechali. Jeżeli jest dobre połączenie autostradą, to na pewno samochodem, a jak kolejowe, to pociągiem. Na zagraniczne wyjazdy tylko samolot. Przykładowo ja jadąc do Zakopanego do apartamentu Janosik, w którym byłem miesiąc temu wybrałem się wyjątkowo pociągiem i to był najgorszy pomysł. Spędziłem aż 15 godzin na jeździe, wraz z kilkoma godzinami we Wrocławiu, bo pociąg miał opóźnienie i mi kolejny uciekł. Po prostu koszmar.
Z dotychczasowych doświadczeń najbardziej podobało mi się podróżowanie samolotem i żałuję, że tak rzadko mam ku temu okazję - a ściślej mówiąc okazja była tylko raz. Niesamowite przeżycie, a na dodatek jest to bardzo szybkie podróżowanie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach