Mój tata prowadzi gabinet psychologiczny i czasem mam wrażenie, że muszę za coś odpokutować. Od urodzenia dość często nękają mnie sny wojenne, gdzie bardzo często przejmuję nad nimi kontrolę i potrafię kierować głównym wątkiem. Trzęsę się na widok szpitali. Zawsze intuicja mi podpowiada, aby jednak nie wybierać się do miejsc w których coś akurat się kluczowego wydarza. Nie przepadam za luksusem i wolę się twardo wyspać. Po części wierzę w reinkarnację i uważam, że w poprzednim życiu brałem udział w jakiejś wojnie Chyba potrzebuje fachowej pomocy, oby psycholog poznań dał rade.
Ja sama nie wiem czy w to wierzę, ale uważam ze życie jest tak nieprzewidywalne, że może wszystko się zdarzyć.
Ja w każdym razie nie mam pojęcia kim mogłam być w poprzednim życiu, jesli takowe było
Nie wierzę w takie coś. Natomiast gdybym miała wymyślić sobie poprzednie wcielenie byłabym ... ptakiem. Tak, wydaje mi się, że one najbardziej określają moją osobowość.
Wierzę w reinkarnację. I myślę, że w poprzednim wcieleniu byłam albo bardzo cierpiącym człowiekiem, albo czymś wspanialszym od ludzi, bo zostałam degradowana ;<
_________________ ile to razy nawet nie wierząc spotykamy się w innym świecie
istnieje takie coś jak hipnoza regresyjna, która pozwala sprawdzić kim się było we wcześniejszym wcieleniu. osobiście tego nie sprawdzałam, ale podobno na niektórych działa.
Chętnie bym się jej poddała, gdyby nadarzyła się taka okoliczność.
możesz się jej podjąć sama, wystarczy że znajdziesz odpowiednie nagranie w internecie dostosowane do Twoich predyspozycji
tylko wtedy pół godziny z życia wyjęte, i niekoniecznie wyjdzie Ci to za pierwszym razem...
Imi: Maja Pomoga: 1 raz Wiek: 29 Doczya: 06 Maj 2013 Posty: 22 Skd: Łódź
Wysany: 2013-05-07, 12:14
Wiara w reinkarnację to jest chyba buddyzm. Am, nawet jeśli byłabym kimś w poprzednim życiu, to myślę, że niemożliwe jest dowiedzieć się kim, ani mieć nawet na to pomysły, bo to, że ktoś nie lubi luksusu to raczej cecha osobowości, a nie "poprzedniego życia"
_________________ Confusion in her eyes that says it all - she's lost control again.
Imi: Michał
Doczy: 24 Kwi 2014 Posty: 14 Skd: Warszawa
Wysany: 2014-05-20, 09:38
"kaczka to max co może z Ciebie być" a tak na poważnie. Nie wiem kim byłem ale wiem, że w następnym życiu chciałbym by kotem. Skakac wysoko, spa i odpoczywa
_________________ "Hakunamatata i do przodu" - Potwory i spółka
Imi: Marta
Wysany: 2014-06-24, 07:32
Ja odnajduję się w kierunkach społecznych i relacjach rodzinnych. Coraz częściej myśle , że asystent rodziny , to zawód , który chcę realizować w życiu