9-letnia Chinka urodziła zdrowego chłopca i tym samym została najmłodszą matką świata - donosi brytyjski "Daily Mail".
Rodzice dziewczynki odmówili współpracy z mediami, stąd też w prasie trwa zgadywanka, kto może być ojcem. Jako że seks z osobą poniżej 14. roku życia to w Chinach przestępstwo, za które grozi wieloletnie więzienie, odpowiedź na to pytanie interesuje też policję.
źródło : zwalcznude.p
Dla mnie to porażka szczerze mówiąc i brak słów. o_O
_________________ "Przepraszam, ale nie słucham opinii ludzi, którzy mieli w ustach więcej ch**ów niż ja frytek. Amen "
Imię: Michalina
Doł±czyła: 18 Lut 2012 Posty: 156 Sk±d: R.
Wysłany: 2012-03-06, 19:13
Dla mnie to jest niepojęte, choć (jeśli mnie pamięć nie myli) spotkałam się kiedyś z opinią, że przypadek Mediny był jedną wielką mistyfikacją. Pieciąlatka?!
No fłaśnie. Lina Medina była najmłodsza. Ale w sumie zawsze mnie to dziwiło, jakim cudem dziecko zaszło w ciążę, przecież... ono w wieku 5 lat jest w stanie począć dziecko? O__O
Imię: Ammit Pomogła: 4 razy Doł±czyła: 17 Lut 2012 Posty: 429 Sk±d: Warszawa
Wysłany: 2012-03-16, 12:49
I o braciach też była. Ale w każdym przypadku stwierdzono, że podejrzenie było niesłuszne. Dziwna sprawa, bo pod koniec lat 30tych chyba byli już w stanie ustalić prawdę.