Imiê: Marika
Do³±czy³a: 17 Maj 2012 Posty: 3 Sk±d: Rzeszów
Wys³any: 2012-05-17, 13:31
Studia? Niech sobie będą, ale na pewno z jakąś pracą - teraz wszystkich szukają z takim doświadczeniem, że lepiej sobie je zapewnić na spokojnie, kiedy jeszcze pomagają rodzice Dlatego studiuję zaocznie, a na co dzień tu i tu i tu i doświadczenie się zbiera...
Najpierw to robota, potem w sierpniu sobie poodpoczywam, a następnie od początku roku akademickiego zamierzam spełniać się jako pełnowymiarowy studenciak jarający się faktem bycia na uczelni
Imiê: Eliza
Do³±czy³a: 21 Maj 2012 Posty: 9 Sk±d: Kraków
Wys³any: 2012-05-21, 09:31
ja myślałam o studiach po maturze, ale dostałam fajną pracę i trochę szkoda mi było rezygnować, dlatego się wybrałam do szkoły policealnej w AP edukacji, w sumie teraz nie żałuję tytuł technika uzyskałam i naprawdę moge polecić szkołe, na studia też się wybiorę, bo teraz już po 2 latach pracodawca trochę też mi idzie na rękę
Imiê: Karol
Wys³any: 2012-05-31, 14:14
no wiesz z tytułem technika to jesteś gość. ja musiałem iść na studia, bo po liceum co mam, ogólną wiedzę i nic więcej. Teraz żałuję od razu mogłem iść na technika informatyka lub coś w tym stylu.
Imiê: Bartosz
Do³±czy³: 24 Maj 2011 Posty: 78 Sk±d: Wawka
Wys³any: 2012-06-17, 20:06
No ja jestem zdecydowany na dziennikarstwo. Pójdę na studia, ale też w progresie zostanę i zrobię kurs. Znam już tutaj klimat nauki, znam ludzi. Zresztą niektórzy znajomi których tu poznałem też chce na ten kurs iść ze mną. Cieszę się, że wreszcie wziąłem się w garść.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach