Budyń krówkowy jest the best. Szczególnie jak się w wafle włoży. Palce lizać aż do kości.
Az się głodny zrobiłem.
Lubię budyń, ale wolę robić kisiel, taki zalewany do kubka, bo nie trzeba sie męczyć z grzaniem mleka w garnku, myciem. Zawsze tam się jeszcze coś przysmaży i trzeba skrobać.
Imię: Anka
Doł±czyła: 01 Wrz 2011 Posty: 353 Sk±d: Warszawa
Wysłany: 2013-09-13, 16:34
Mogik napisał/a:
beethoven napisał/a:
Budyń krówkowy jest the best. Szczególnie jak się w wafle włoży. Palce lizać aż do kości.
Az się głodny zrobiłem.
Lubię budyń, ale wolę robić kisiel, taki zalewany do kubka, bo nie trzeba sie męczyć z grzaniem mleka w garnku, myciem. Zawsze tam się jeszcze coś przysmaży i trzeba skrobać.
Budyń!!
aleeee taki w garnku jest duĹĽo lepszy!!
nie przypali siÄ™ tylko na malutki gaz ustaw i tylko do momentu bÄ…belkĂłw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach