Imię: Gabriela
Zaproszone osoby: 26 Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 11 Cze 2009 Posty: 8512 Skąd: z daleka..
Wysłany: 2009-07-16, 07:44 Ile godzin dziennie sp?dzasz przy komputerze?
Ile godzin dziennie sp?dzacie przy komputerze? Ja praktycznie ka?d? woln? chwil?, to mój na?óg mo?na tak powiedzie?. Je?li jestem w domu to potrafi? przesiedzie? nawet 16 godzin dziennie przy kompie. Wy te? tak macie? Mo?na to leczy??
_________________ "Przepraszam, ale nie s?ucham opinii ludzi, którzy mieli w ustach wi?cej ch**ów ni? ja frytek. Amen "
Siedz? du?o, w miar? mo?liwo?ci. I mam dosy? podobny przypadek, mo?e nie a? tyle ale du?o. W roku szkolnym ju? tyle nie siedz?, oczywi?cie zawodowe przed kompami w szkole no i w domu przed i po troch?.
siedzie? owszem - du?o si? siedzi 16h? hmm w tamtym roku uzale?ni?am sie od jednego forum i siedzia?am nawet od 7rano do 12, jad?am przy komputerze itd. a leczenie to tylko kwestia ch?ci, nawet samemu w tydzien mozna sie oduczyc tego zaj?? czas czym innym niz komputerem trzeba
_________________ Nie czy? bli?niemu tego, co chcia?by?, aby on uczyni? tobie. Mo?liwe, ?e macie zupe?nie ró?ne gusty xD
W wakacje kiedy nie ma pogody mog? siedzie? bardzo d?ugo, par? godzin.
Ale jak tylko jest pogoda to wi?kszo?? czasu sp?dzam na polu - albo pop?ywa? w Dunajcu czy si? poopala?, albo w siatkówk? pogra?, a na komputer wchodz? rano albo wieczorem. Wi?cej siedz? w roku szkolnym (chyba ze jest nawa?nica sprawdzianów;)), wtedy siedz? d?ugo, czasem za d?ugo:)
_________________ "Niektóre wydarzenia odciskaj? si? w nas tak g??boko, ?e staj? si? bardziej donios?e dopiero d?ugi czas pó?niej. Takie chwile j?trz? przesz?o??, a przez to s? zawsze obecne w naszych wci?? bij?cych sercach. Niektórych wydarze? si? nie wspomina, lecz prze?ywa je od nowa."
R. Scott Baker